Razvojna agencija Savinja

LIFE BioTHOP ANKETA o poznavanju problematike uporabe plastike

LIFE BioTHOP ANKETA o poznavanju problematike uporabe plastike
Projekt LIFE BioTHOP VABI K SODELOVANJU V ANKETI / RAZISKAVI JAVNEGA MNENJA o seznanjanju javnosti z učinki in spremljanje socialno-ekonomskih vplivov projekta.Pridružite se pri raziskavi in izpolnite anketo. Zanima nas vaš odnos in mnenje o problematiki nerazgradljive plastike, vpeljevanju biorazgradljivih izdelkov v kmetijstvo, trajnostnem razvoju in krožnem gospodarstvu.
Rezultate raziskave bomo uporabili za izdelavo študije v okviru projekta LIFE BioTHOP. Sodelovanje je anonimno. Anketa je v slovenskem in angleškem jeziku.Anketa bo odprta do 15. 6. 2020. Za vsa vprašanja smo na voljo na ra.savinja@ra-savinja.si.

Cilj projekta je vpeljava biorazgradljive vrvice v slovenska hmeljišča in uporaba hmeljevine za izdelavo novih biorazgradljivih industrijskih produktov (sadilni lončki in embalaža za steklenice).

S sodelovanjem v raziskavi se strinjate s splošnimi pogoji, podanimi v izjavi o zasebnosti, dosegljivi na https://www.life-biothop.eu/sl/news/anketa-raziskava-javnega-mnenja-o-socialno-ekonomskih-vplivih-projekta-life-biothop/ .